Met een oppervlakte van 110 m2 is woonconcept Spero III de meest ruime prefab woning binnen het Spero programma. Spero III is een moderne gezinswoning met kap voor de vrije huursector en de koopsector.

Aangename leefruimte voor het hele gezin

Met een totale oppervlakte van 110 m2 biedt Spero III alle ruimte voor middelgrote en grote gezinnen. De royale woonkamer met aangrenzende keuken op de begane grond biedt een aangename leefruimte voor alle leden van het gezin. op de verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers en een badkamer die voorziet in alle gemakken. De ruimte tweede verdieping biedt alle mogelijkheden voor het creëren van een extra slaapkamer, of bijvoorbeeld een studeer- of hobbykamer.

Projectontwikkeling

Net als Spero II heeft Spero III een moderne architectuur die past binnen de modernere woonwijken. De riante woning met kap is geschikt voor de vrije huursector en de koopsector en daarmee interessant voor projectontwikkeling.

Industrieel gebouwd

Ook Spero III wordt volgens het industriële 3D-Betoncasco®️ bouwsysteem gebouwd. De woning bestaat uit vier modulaire prefab woonelementen en een kapconstructie. De modules worden volledig in de fabriek geproduceerd en afgebouwd en zijn vervolgens eenvoudig te schakelen en stapelen op de uiteindelijke bestemming. De bouwtijd is aanzienlijk korter dan bij traditionele bouw. Daarnaast zijn er minimale bouwplaatsvoorzieningen nodig en wordt het bouwproces niet beïnvloed door weersomstandigheden. De woningen zijn in overleg aanpasbaar, bijvoorbeeld als het gaat om de kleur en uitvoering van de gevelbekleding en de dakpannen.