DE PROVADA IS DE GROOTSTE VASTGOEDBEURS VAN NEDERLAND. OP 30, 31 MEI EN 1 JUNI WAS CASCOTOTAAL AANWEZIG IN DE RAI AMSTERDAM OM DE PRODUCTIEWIJZE VAN DE 3D-BETONCASCO’S TE PROMOTEN EN HET NIEUWE SPERO®-WOONCONCEPT TE LANCEREN.

De Provada had dit jaar als thema “connecting the future”. Dit thema sluit uitstekend aan bij de ambities van CascoTotaal. Wie morgen succesvol wil zijn, zal zich vandaag moeten aanpassen. Zijn je producten toekomstbestendig? De methodes en materialen waarmee je ze maakt? Weet je wat de klant zal verlangen? Dit zijn vragen waar CascoTotaal voortdurend op gefocust is. Provada 2017 creëerde het podium waar heden en toekomst met elkaar werden verbonden.

SPERO®-WOONCONCEPT

CascoTotaal introduceerde de woonconcepten die we samen met partijen uit de markt ontwikkeld hebben onder de noemer Spero. Spero staat voor “hoop”; de hoop die wij hebben dat de toekomstige bewoners en eigenaren van deze woningen zeer tevreden zullen zijn over het kwaliteitsproduct dat we samen met architecten en bouwbedrijven willen leveren. Kwaliteit op basis van industrieel, flexibel en demontabel bouwen. Met onze woonconcepten en onze unieke wijze van produceren en afbouwen zijn we ervan overtuigd dat we “connected” zijn met de “future”!

EEN WOONCONCEPT VOOR IEDEREEN

Er zijn vier woonconcepten die onder Spero vallen, eenvoudigweg: Spero ISpero IISpero III en Spero IV. De beoogde bewoners voor deze woningen lopen uiteen van ouderen en mindervaliden die zelfstandig willen blijven wonen tot starters en kleine en grote gezinnen. De woningtypes zijn geschikt voor de sociale en vrije huursector en de koopsector.