De Nolle is een camping, gelegen aan de boulevard en op 50 m van de Zeeuwse Kust in Vlissingen. Naast campingplaatsen bieden ze ook verblijf aan in luxe chalets. Samen met Bouwgroep Peters en Buro Salt realiseren wij in 2018 31 elementen die samen voor negentien prachtige vakantievilla’s ter uitbreiding van de camping gaan zorgen. Er is keuze uit een verblijf voor vier of een verblijf voor zes personen.

In December 2017 zijn wij gestart met de productie van 31 elementen. Deze elementen zorgen in totaal voor twaalf 6-persoonswoningen en zeven 4-persoonswoningen. Vrijdag 10 februari is de levering en plaatsing van de elementen begonnen. Deze elementen worden vanuit de fabriek opgeladen en per vrachtwagen naar de locatie vervoert. Inmiddels heeft Bouwgroep Peters er voor gezorgd dat meer dan de helft van de elementen al op de juiste locatie staat. De 1e vakantiegangers kunnen de villa’s eind april voor het eerst betreden!

De bouwtijd van deze recreatievilla’s is natuurlijk veel korter dan de traditionele bouw. De Nole heeft voor de prefab bouwmethode van CascoTotaal gekozen, omdat dit minimale overlast veroorzaakt op locatie en het een snelle en flexibele oplossing is. De vakantievilla’s opgebouwd uit verschillende 3D-Betonelementen zorgen door middel van een houtskeletbouw afwerking voor een rustieke uitstraling en past het helemaal in het thema van De Nolle in Vlissingen.

Zie ons project: Uitbreiding De Nolle