Productie

De recreatiewoningen worden op zeer efficiënte wijze geproduceerd met behulp van een mal in onze productiehal en door onze partners afgewerkt in de afbouwhal. De plaatsing van het casco op locatie kan binnen één dagdeel, omdat de realisatie hiervan inclusief fundering is. Alleen de technische infrastructuur (elektriciteit, gas, water en data) en de heipalen of poeren dienen voorbereid te worden. Door deze productiewijze wordt overlast op bestaande recreatieparken en stranden voorkomen. Bovendien zijn parken en stranden makkelijker te herschikken doordat de recreatiewoningen van CascoTotaal demontabel en verplaatsbaar zijn.

Wooncomfort en luxe uitstraling

Omdat onze elementen volledig uit beton bestaan, geven ze een hoog wooncomfort en een luxe uitstraling. Onze manier van produceren is snel en efficiënt waardoor u in een hoog tempo een volledig vakantiepark kunt opzetten.

Complete ontzorging tijdens het gehele bouwproces

Onze woningen worden industrieel én op maat gemaakt. De klantvraag staat voorop. Dat werkt al tijden zo voor de autoindustrie en daar laten wij ons graag door inspireren. Onze unieke 3D bouwmethode definiëren wij als ‘automotive assembly’, waarbij het betonnen casco verschillende werkstations passeert tijdens de afbouw. Deze werkwijze geeft u ruimte en mogelijkheden om uw bouwproject vorm te geven zoals u dat wenst.