In 2014 werden nieuwe vakantiehuisjes op het strand bij vakantiepark Roompot Kamperland geplaatst. Deze vakantiehuisjes bleken zo in trek dat ze binnen het eerste verkoopweekend allemaal verkocht zijn als beleggingsobject. De strandbungalows zullen vervolgens het gehele jaar door verhuurd worden.

Gezellig en authentiek

De vakantiewoningen van Roompot Vakanties op het strand van Kamperland zien eruit als gezellige authentieke houten strandhuisjes. De hoofdconstructie is echter van 100% beton, wat ten goede komt aan een comfortabele en robuuste woonbeleving. De 3D-Betoncasco®️ elementen werden inclusief gevelbekleding, kozijnen, binnenwanden, keuken, badkamer, toilet, binnendeuren en trap vanaf de fabriek van CascoTotaal naar de bouwplaats getransporteerd. Bouwgroep Peters nam de zorg voor de complete binnen- en buitenafbouw in de fabriek en de assemblage op locatie voor haar rekening.

Een prefab bouwmethode waarbij alle bouwdisciplines industrieel samenkomen. Dit resulteert in een optimaal bouwproces onder geconditioneerde omstandigheden. Deze visie kwam volledig tot zijn recht in dit mooie eerste project aan de kust. Qua engineering en uitvoering was dit de bevestiging voor het verder engineeren van onze 3D-bouwmethode met als resultaat een mooie basis in de opvolgende projecten.

Vilmar Pouwer, Engineer CascoTotaal