De Nolle is een camping, gelegen aan de boulevard en op loopafstand van het strand en de stad Vlissingen. Naast campingplaatsen bieden ze ook chalets aan. Samen met Bouwgroep Peters en Buro Salt Realiseerden wij in 2018 negentien prachtige vakantievilla’s ter uitbreiding van de camping.

Opbouw

In totaal hebben wij 31 elementen geproduceerd die samen voor negentien villa’s, voor vier of zes personen zorgen. De Nolle heeft voor onze prefab bouwmethode gekozen, omdat dit minimale overlast veroorzaakt op locatie en het een snelle en flexibele oplossing is. Deze manier van bouwen, gecombineerd met de gebruikte materialen zorgt voor een zeer hoogwaardig resultaat, waardoor er luxe vakantievilla’s zijn gevormd met veel wooncomfort en een gezellige sfeer.

Aanpak

Wij kunnen met trots terugkijken op een mooi project wat op fantastische wijze is uitgevoerd. De vakantievilla’s opgebouwd uit verschillende 3D-betonelementen zorgen door middel van een houten afwerking aan de buitenkant voor een rustieke en luxe uitstraling die helemaal in het strandthema van de Nolle in Vlissingen passen. Door het gebruik van 3D-betonelementen is de bouwtijd van deze recreatievilla’s veel korter dan de traditionele bouw.

De Nolle bootst een prachtig strandlandschap na waar onze casco’s compleet tot hun recht komen. De huisjes bieden verblijf aan vier of zes personen en zijn uitgerust met twee of drie slaapkamers, elke slaapkamer is voorzien van een aparte badkamer. Ze beschikken daarnaast over een ruimte woonkamer en keuken waardoor ze de naam villa echt verdienen.