De Nolle is een camping, gelegen aan de boulevard en op loopafstand van het strand en de stad Vlissingen. Naast campingplaatsen bieden ze ook chalets aan. Samen met Bouwgroep Peters en Buro Salt realiseren wij in 2018 negentien prachtige vakantievilla’s ter uitbreiding van de camping.

Opbouw

In totaal gaan wij 31 elementen produceren die samen voor negentien villa’s, voor vier of zes personen, zorgen. De Nolle heeft voor onze prefab bouwmethode gekozen, omdat dit minimale overlast veroorzaakt op locatie en het een snelle en flexibele oplossing is. Deze manier van bouwen, gecombineerd met de gebruikte materialen zorgt voor een zeer hoogwaardig resultaat, waardoor er luxe vakantievilla’s worden gevormd met veel wooncomfort en een gezellige sfeer.

Aanpak

Inmiddels is de productie en de levering van de elementen klaar en kunnen wij met trots terug kijken op een mooi project wat op fantastische wijze is uitgevoerd. De bouwtijd van deze recreatievilla’s is natuurlijk veel korter dan de traditionele bouw. De vakantievilla’s opgebouwd uit verschillende 3D-betonelementen zorgen door middel van een houten afwerking aan de buitenkant voor een rustieke en luxe uitstraling die helemaal in het strandthema van de Nolle in Vlissingen passen.

De Nolle bootst een prachtig strandlandschap na waar onze casco’s compleet tot hun recht komen. De huisjes bieden verblijf aan vier of zes personen en zijn uitgerust met twee of drie slaapkamers, elke slaapkamer is voorzien van een aparte badkamer. Ze beschikken daarnaast over een ruimte woonkamer en keuken waardoor ze de naam villa echt verdienen.