Wie zijn we

CascoTotaal ontwikkelt en realiseert prefab bouwconcepten. Hierbij kunt u denken aan huisvesting voor de koop,- huur- en recreatiesector, maar ook aan woningen voor studenten, vluchtelingen, statushouders en zorgbehoevenden. Uw project is bij ons in goede handen. Vanaf dag 1 denken wij met u mee. Door een combinatie van expertise en inlevingsvermogen ontstaat een passend concept. Vakkennis en controle van het proces waarborgen de kwaliteit van onze modulaire woningen.Heeft u interesse in modulaire woningen en prefab modulair bouwen, of wilt u meer weten over CascoTotaal? Neem dan gerust contact met ons op.

100% betonnen elementen

De woningen worden opgebouwd uit 100% betonnen woonelementen die in onze fabriek worden geproduceerd en naar wens compleet worden afgebouwd. Met een zeer korte bouwtijd, financieel aantrekkelijk, demontabel en verplaatsbaar en eenvoudig te schakelen en stapelen.

Vakbekwaam en innovatief

CascoTotaal is onderdeel van De Hoop Terneuzen, het concern dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. In CascoTotaal komen alle benodigde disciplines en knowhow samen. Onze jarenlange ervaring met prefab betonnen constructies en onze grote kennis van de markt van bouw- en afbouwmaterialen maakt van CascoTotaal een vakbekwame en innovatieve partner in de realisatie van hoogwaardige en duurzame bouwprojecten.

"Door een combinatie van expertise en inlevingsvermogen ontstaat een passend concept."

Vilmar Pouwer, CascoTotaal

Vakkennis en controle van het proces waarborgen kwaliteit

Uw project is bij ons in goede handen. Vanaf dag 1 denken wij met u mee. Door een combinatie van expertise en inlevingsvermogen ontstaat een passend concept. Vakkennis en controle van het proces waarborgen de kwaliteit van onze woningen. Deze is hoog en zelfs beter dan die van traditioneel gebouwde woningen.

Voor wie?

CascoTotaal richt zich uitsluitend op de zakelijke markt. De reden hiervan is dat wij werken met een seriematige productie. Met behulp van mallen worden betonnen elementen geproduceerd. Deze modulaire elementen worden vervolgens afgemonteerd in een zogeheten carroussel, een soort lopende band zoals bekend van de auto-industrie. Het betonnen casco passeert verschillende werkstations tijdens de afbouw. Dat is snel en financieel aantrekkelijk. De complete woning is snel te plaatsen, demontabel, herbestembaar en kan geschakeld en gestapeld worden.

Maatwerk of Spero concepten

Wij bieden twee verschillende opties. U kunt ervoor kiezen om vanaf het begin mee te denken met het ontwerp en de productie of u kunt één van onze standaard modellen kiezen. Onze standaardmodellen vallen onder de merknaam Spero. Spero bestaat uit vier verschillende modellen: Spero I, Spero II, Spero III en Spero IV. Het voordeel hiervan is dat u niet meer na hoeft te denken over het ontwerp. Als u naar iets specifieker opzoek bent, kunt u kiezen voor de andere optie en zullen wij volledig aan uw wensen kunnen produceren waarbij de mogelijkheden zo goed als eindeloos zijn. Wij produceren met aannemers voor: