Tragel Zorg heeft voor uitbreiding van Stichting de Sterre in Clinge gekozen voor CascoTotaal. In samenwerking met Bouwbedrijf van Driessche & de Koster B.V. en Architecten Alliantie zorgen wij er voor dat het gehele bouwtraject soepel verloopt en dat er een mooi eindresultaat gerealiseerd wordt. De eerste units worden op maandag 10 september vervoerd en geplaatst. In totaal komen er 40 units te staan, welke samen vier woonblokken vormen.

Tragel is momenteel bezig met het uitbreiden van Stichting de Sterre in Clinge. Bij het kiezen van een geschikte partij heeft Tragel een aantal belangrijke criteria gesteld: flexibiliteit, korte bouwtijd op de locatie, het kunnen voldoen aan hoge brand- en geluidseisen en een uitdagend en mooi ontwerp. Van de zes partijen blonk CascoTotaal eruit en zijn we uiteindelijk geselecteerd als nummer 1 voor het project nieuwbouw de Sterre in Clinge, waar zich onder andere het hoofdkantoor bevindt.

De nieuwbouw is bestemd voor mensen met complexere zorgvragen als gevolg van ernstig meervoudige beperking of moeilijk verstaanbaar gedrag. Het project bestaat uit vier gebouwen geschikt voor 32 bewoners. Tragel Zorg kiest voor het eerst voor conceptbouw. De bouwtijd en overlast op locatie De Sterre is hierdoor minimaal. De units worden met een vrachtwagen getransporteerd naar Clinge en op locatie geplaatst.