OP MAANDAG 6 FEBRUARI MOCHT CASCOTOTAAL EEN GROTE GROEP BUITENLANDSE BEZOEKERS VERWELKOMEN OP ZEEUWSE GROND. VANUIT SINGAPORE EN VANUIT RUSLAND KWAMEN GEÏNTERESSEERDEN ONZE PRODUCTIEMETHODE MET 3D-BETONCASCO BEKIJKEN.

BINNEN 10 JAAR EEN NIEUW STADSDEEL

Vanuit Singapore was de directie en staf van de Building and Construction Authority overgekomen, samen met de medewerkers van vijf grote bouwbedrijven. Zij staan voor de uitdaging om binnen 10 jaar een nieuw stadsdeel in hoogbouw te gaan bouwen met een prefab bouwmethode.

LEREN VAN ELKAAR

Vanuit Rusland kwamen de medewerkers van een collegafabriek. Ook zij werken volgens een 3D bouwmethode onder geconditioneerde omstandigheden. Echter de modules die zij nu produceren zijn nog niet flexibel, hebben geen vloer en kunnen dus nog niet afgebouwd worden op locatie, zoals wel het geval is bij CascoTotaal. Wij hebben door middel van een rondleiding in onze productie- en afbouwfabriek, laten zien hoe wij werken volgens het ‘automotive assembly’ principe. Op deze manier kunnen we leren van elkaar.

ONDER DE INDRUK

Het contact tussen CascoTotaal en de internationale gasten werd gelegd door onze Italiaanse leverancier Bianchi Casseforme. Commercieel directeur Leon de Kok: “De bezoekende bedrijven waren onder de indruk van onze werkwijze. Met name de 3D mallen in de productiehal en de organisatie van de afwerking in de afbouwhal konden op veel belangstelling rekenen. Samen gaan we kijken hoe we in de internationale bouwwereld voor het 3D-Betoncasco bouwsysteem nog meer draagvlak kunnen creëren.”