VAN 9 T/M 13 FEBRUARI 2015 VOND DE BOUWBEURS PLAATS IN DE JAARBEURS TE UTRECHT. DE BOUWBEURS MAAKTE DEZE EDITIE ONDERDEEL UIT VAN DE WEEK VAN DE BOUW 2015. GEDURENDE DEZE WEEK DRAAIDE, ZOALS DE NAAM AL AANGEEFT, ALLES OM DE BOUW. MET RUIM 70.000 BEZOEKERS EEN ZEER GESLAAGDE BEURS!

 

Op onze stand kon o.a. een volledig gebruiksklare Z-module en een compleet ingerichte 3D-Betoncasco aanschouwd worden. Tevens zijn er donderdag 12 februari presentaties en demonstraties gegeven door bekende personen uit de bouwwereld:

 

  • Dr. Hennis de Ridder, voormalig hoogleraar Design and Construction Management aan de Technische Universiteit van Delft.

    Hennes kwam recentelijk veelvuldig in het nieuws via zijn boek LEGOlisering van de Bouw. Op donderdag 12 februari lichtte hij zijn visie op dit onderwerp toe.

  • Patricia van den Berge – mede-eigenaar van Paras Design, een ontwerpbureau in architectuur, (ver)bouw en interieur in Cadzand-Bad – over Growhomes.

    Een belangrijk uitgangspunt van GrowHomes is het flexibel inzetten van aanpasbare bouwvolumes die de complete keten – van opdrachtgever tot en met de gebruiker – veel keuzemogelijkheden biedt. Eén en ander passend binnen de verschillende koop- en huurdifferentiaties, voor nu en in de toekomst. Zo ontstaan woningen voor iedere doelgroep die eenvoudig te vormen en aan te passen zijn naar de wensen en eisen van de gebruiker.