NA DE SUCCESVOLLE OPLEVERING VAN 8 CURAVIEWONINGEN IN KWADENDAMME, START CASCOTOTAAL MET DE PRODUCTIE VAN 4 CURAVIEWONINGEN VOOR DE DORPSKERN VAN BORSSELE. IN TOTAAL ZULLEN 73 WONINGEN WORDEN GEREALISEERD VOOR VERSCHILLENDE LOCATIES IN ZUID-BEVELAND.

De eerste 8 Curaviewoningen voor woningbouwcorporatie R&B Wonen zijn succesvol opgeleverd. Samen met Bouwgroep Peters en Aannemersbedrijf Van der Poel zijn in 3 maanden tijd 8 woningen gemaakt volgens de 3D-Betoncasco methode en volledig afgebouwd in onze fabriek in Terneuzen. Daarna zijn deze 8 woningen binnen 3 dagen geplaatst in het centrum van het Zeeuwse dorp Kwadendamme.

Dit is het begin van een project van 73 woningen, die volgens deze prefab methode gebouwd zullen worden voor de verschillende dorpskernen in Zuid-Beveland in 2016 en 2017. Er zijn bij de eerste 8 woningen, deskundig gedetailleerd door architect Bart van der Velde van Grosfeld van der Velde Architecten, veel leermomenten geweest. Hierdoor kunnen de volgende woningen nog sneller geproduceerd worden. CascoTotaal is nu gestart met de productie van 4 Curaviewoningen voor de dorpskern van Borssele.

Complete woningen op transport en daarna binnen slechts 3 dagen geplaatst. Hoe dat eruit ziet? Bekijk het in onze nieuwe film!