follow

Concepten

Maatwerk voor iedere doelgroep

Met de innovatieve prefab bouwmethode van CascoTotaal kunnen uiteenlopende eindresultaten worden gebouwd. De variatie in modulaire woon- en verblijfsvormen wordt gecreëerd door te variëren in de samenstelling en vormgeving van de 3D-Betoncasco's.  

 

3D-Betoncasco als basis voor vele toepassingen

3D-Betoncasco prefab woonmodules functioneren uitstekend als basis voor verschillende toepassingen zoals huur- en koopwoningen, recreatiewoningen, studentenhuisvesting en uitbouwen. Voor elke toepassing zijn betonnen basiselementen voorhanden. Met deze basiselementen worden complete, demontabele en verplaatsbare huizen en woonconcepten gevormd, maar ook modules als toevoeging aan bestaande bouw. De hoge gevelstabiliteit resulteert in een volledig vrije indeelbaarheid van de modules.

Volledig gefabriceerd in de fabriek

De modules worden volledig gefabriceerd in de productie- en afbouwhal op het terrein van CascoTotaal in Terneuzen, onder klimatologisch en arbo-technisch ideale omstandigheden. In de productiehal worden met behulp van mallen betonnen elementen geproduceerd. In de afbouwhal wordt elk element naar wens afgemonteerd. Denk hierbij aan het plaatsen van binnenwanden, badkamers, toiletten, keukens, maar ook aan schilder-, tegel- en metselwerk. De woningen of modules hoeven na transport alleen nog gemonteerd te worden.

Woonmodules van A-Z

De variatie in woonmodules benoemen wij van A-Z. Een aantal voorbeelden: